новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Община Велико Търново и Банка ДСК сключиха споразумение за плащане на местните данъци и такси

Община Велико Търново и Банка ДСК сключиха споразумение, което позволява на данъкоплатците от цялата страна, които имат имоти в старата столица и околните селища, да плащат местните си данъци и такси. Услугата става активна от 12 ноември. Всички офиси на Банка ДСК и чрез платформата й за интернет банкиране ДСК Директ ще се приемат местните налози, които пълнят общинската хазна на Велико Търново.
Без да се налага посещение на банков офис или на каса на Общината, данъкоплатците, които имат разплащателна сметка в ДСК, могат да се информират през ДСК Директ за дължимите суми по данъчната си партида, както и да си платят налозите за недвижим имот и превозно средство, както и таксите за битови отпадъци и за притежаване на куче. Задълженията за местни данъци и такси ще могат да бъдат плащани както в пълен размер, така и на вноски, заедно с неплатени суми за предходни данъчни периоди и лихви върху тях.
Банка ДСК и Община Велико Търново планират да предложат и още една възможност – за приемане на плащания по патентния и туристически данък.
За ползване на новите услуги, Банката ще прилага преференциални такси.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon