новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Отбелязваме Световния ден на спестовността

Джаз легендата Ал ди Меола ще изнесе концерт в Националния дворец на културата. Проявата е в рамките на Месеца на спестовността и се осъществява със съдействието на Банка ДСК по повод Световния ден на спестовността - 28 октомври.
***
Ал ди Меола е един от всепризнатите китарни виртуози в съвременния джаз. Участвал е в общи проекти заедно с имена като Джон Маклафлин, Пако де Пусия и Карлос Сантана.
Миналата година Банка ДСК отбеляза Месеца на спестовността с националното турне и с финалния концерт на звездите от "Стар академи".
Световният ден на спестовността се чества всяка година по инициатива на международната финансова конференция, провела се в Милано през октомври 1924 г. Тази международна среща призовава всички спестовни банки по света всяка година да
отбелязват последния работен ден на октомври като Световен ден на спестовността. През 1964 г. Националната спестовна каса на Унгария, чийто приемник е ОТП банк, едноличен собственик на Банка ДСК, се присъединява към принципите на срещата в Милано.
Банка ДСК, най-голямата и богата на традиции българска банка, обявена за лидер по доверие от потребителите на банкови услуги, е водеща на пазара на влогове - близо половината от спестяванията в левове и 26% от депозитите на българите са в нея. Нейни клиенти са повече от половината от българските домакинства.
В сезона на спестовността банката предоставя на своите клиенти до 6.25% лихва за новооткрити срочни влогове в лева. От 23 октомври до края на 2006 г. за новооткрити срочни влогове в лева за 1, 3, 6 и 12 месеца се въвеждат допълнителни промоционални лихвени надбавки за левови депозити. Промоционалната кампания на новите условия е под наслов "Промоция на висота".

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon