новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Отново отличиха Виолина Маринова за "Мениджър на годината"

Европейската бизнес асамблея номинира Банка ДСК за „Най-добро регионално дружество“

И през тази година авторитетната международна организация Европейска бизнес асамблея (ЕБА) избра Банка ДСК и нейния главен изпълнителен директор Виолина Маринова сред най-добрите. В тазгодишното издание на наградите на ЕБА Банката отново е номинирана в категорията „Най-добро регионално дружество“, а Виолина Маринова получи номинация в категорията „Мениджър на годината“.
Номинациите са резултат от внимателен подбор, извършен от аналитичните центрове на базираната в Оксфорд, Великобритания, организация.
Банка ДСК е оценена за отличната й бизнес репутация, ефективна стратегия и продължаващо развитие и израстване, а при селекцията на топ мениджърите основният фактор е приносът им за успеха на техните компании чрез прилагането на най-добрите управленски практики и услуги за служители и клиенти, етични бизнес стандарти и корпоративна социална отговорност. Изборът на Виолина Маринова сред най-добрите мениджъри е заслужено признание както за ефективността и представянето на ръководената от нея институция, така и за нейната визия и лидерство, иновативност и креативност, професионализъм и изключителни мениджърски умения.
На официална церемония, която ще се състои на 22 март тази година в Лондон, Европейската бизнес асамблея ще отличи най-добрите мениджъри за техния принос към националните им икономики и постигнатите корпоративни успехи.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon