новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Плащания чрез безконтактни карти на Банка ДСК по време на партито Solar Easter 2013

 
На 03.05.2013г. в „Интер Експо Център” в София ще се проведе партито Solar Easter 2013, по време на което пред българските си почитатели ще се представят диджеите  Richie Hawtin, Paco Osuna, Matador и др.

Банка ДСК ще изгради платежна система на мястото на събитието, чрез която всички покупки на баровете ще се извършват чрез безконтактни карти. Всеки клиент ще има възможност да получи своята карта на специални гишета на Банката и да я зареди на специално инсталирани за целта ПОС терминали на територията на събитието, срещу пари в брой или чрез банкова карта.  Посетителите от чужбина ще могат да зареждат картите си и срещу суми в евро.
Плащанията чрез безконтактни карти на Банка ДСК ще осигурят съществени предимства както за клиентите, така и за организаторите на партито. Значително ще бъде съкратено времето за обслужване на всеки клиент, тъй като плащанията ще се осъществяват мигновено, без да се налага да се връща ресто. Освен това, клиентите ще могат по всяко време да проверяват наличните суми по своите карти на всеки бар, както и да презареждат картите си на гишетата на Банка ДСК.

По време на събитието екип на Банката ще осигурява съдействие при запитвания от клиенти относно извършени операции с безконтактните карти, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми. 

Банка ДСК има принос за високото качество на големи партита у нас, и много положителен опит като партньор на организаторите им при осигуряване на комфорт и бързина на разплащанията чрез поддържане на специална  платформа по време на събитията. В началото на март тази година в зала  в София се проведе партито A State Of Trance 600 (ASOT 600), по време на което пред българските си почитатели се представиха някои от най-известните диджеи в света – Armin van Buuren, Ferry Corsten, Dash Berlin и др.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon