новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Плащания чрез безконтактни карти на Банка ДСК по време на партито Solar Easter 2015

Банка ДСК за пореден път ще предостави възможност за извършване на безкасови разплащания чрез безконтактната си „DSK Fest Card“ на предстоящото Великденско парти „Solar Easter – Trinity“. Партито ще се проведе на 3.04.2015 от 22:00 часа в Интер Експо център, София, по време на което пред българските си почитатели ще се представят диджеите Paco Osuna, Tale of Us, Marcell Detmann, Seth Troxler и др.

За целта Банка ДСК ще изгради платежна система на мястото на събитието, чрез която всички покупки на баровете ще се извършват чрез безконтактни карти „DSK Fest Card“. Всеки клиент ще има възможност да получи и зареди своята карта на специални гишета на Банката в Интер Експо център , срещу пари в брой или чрез банкова карта.  Посетителите от чужбина ще могат да зареждат картите си и срещу суми в евро. В допълнение на иновативните продукти на Банка ДСК, любителите на DJ партита имат възможността чрез мобилното приложение DSK Event Hunter, достъпно за Андроид и iOS , да спечелят допълнителни награди – както преди събитието, така и на място на самото събитие.

Плащанията чрез безконтактни карти на Банка ДСК осигуряват съществени предимства както за клиентите, така и за организаторите на партито. Значително ще бъде съкратено времето за обслужване на всеки клиент, тъй като плащанията ще се осъществяват мигновено, без да се налага да се връща ресто. Освен това, клиентите ще могат по всяко време да проверяват наличните суми по своите карти на всеки бар, както и да презареждат картите си на гишетата на Банка ДСК.
По време на събитието екип на Банката ще осигурява съдействие при запитвания от клиенти относно извършени операции с безконтактните карти, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.  

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon