новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Победителите в конкурса „ИТ проект на 2016 г.“, организиран с подкрепата на Банка ДСК, ще бъдат обявени на 21 февруари


Церемонията по награждаването на победителите за 2016 г. в традиционния конкурс „ИТ проект на годината”, организиран от вестник Computerworld България, ще се състои на 21 февруари 2016 г., вторник, от 19.00 ч. в „София Хотел Балкан“ в столицата.

Конкурсът “ИТ проект на годината” се провежда за тринадесета година от вестник Computerworld България и за девети пореден път е подкрепен от Банка ДСК. 21 кандидатури се включиха в надпреварата през изминалата година, 9 от които се състезават в публичната сфера и 12 – в частния сектор. В категория „Национални ИТ проекти, реализирани в публичния сектор“ през 2016 г. има участници в 4 подкатегории: „Централна администрация“, „Общинска администрация“, „Образование“ и „Здравеопазване“. Във втората основна категория на надпреварата - „Национални ИТ проекти, изпълнени в корпоративния сектор“, участниците се класираха в 3 подкатегории: „Големи компании“, „Средни и малки компании“ и „Банки и застрахователи“.

От 2008 г., когато Банка ДСК за първи път подкрепи инициативата, в печатното и електронното издание на медиата са публикувани над 220 проекта, а от началото на конкурса през далечната 2004 г. броят им надхвърля 300.

Целта на инициативата е да бъдат представени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти по изграждането и използването на информационни системи и решения в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.


За ICT Media:
ICT Media, правоприемник на IDG България, е водещият издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България, утвърдил се на пазара от 1990 г. насам. Днес ICT Media е притежател на изключителните лицeнзионни права за търговските марки на International Data Group Communications Inc. (IDG) на територията на България. ICT Media има три основни направления на дейност - форуми и конференции, издателска дейност и онлайн дейности.

За Computerworld България:
Computerworld е водещото и най-влиятелно седмично издание в страната в областта на информационните и комуникационни технологии. Computerworld България подготвя всяка година уникалната класация на водещите ИКТ компании, работещи на българския пазар - „ИКТ Топ 100“. В рамките на партньорска инициатива инициатива на ICT Media и HR компанията и кариерния сайт JobTiger, вестникът публикува и ежегодната класация „ТОП ИКТ Работодател“ 2016, която има за цел да открои предпочитаните работодатели в ИКТ сферата в България и да очертае водещите тенденции в бранша.

За Банка ДСК:
Банка ДСК е абсолютен лидер в банкирането на дребно и безспорно най-популярната банка в България с над 65-годишни традиции. Лидерската позиция на Банка ДСК в редица сегменти на банковия пазар в България, нейният стремеж към оптимално съчетаване на традиции с постоянно обновление и създаването и поддържането на стандарти в банкирането ежегодно получават заслужено признание, както у нас, така и в чужбина. През 2016 г. Банка ДСК за трета поредна година беше отличена за най-добрата банка в България, според специализираното британско списание Euromoney, както и с наградата за най-ефективна банка от конкурса „Банка на годината“. Година по-рано, ДСК бе обявена за най-добрата банка в България за 2014 г., според годишната класация на форум „Банки Инвестиции Пари“, както и за най-печелившата банка в България. Банката беше обявена за победител сред банковите институции в България в банковата класация на базираното в Лондон издание bne IntelliNews, посветено на бизнеса, икономиката и финансите на страните от Централна, Източна и Югоизточна Европа. През ноември 2015 г. Банка ДСК беше удостоена с приза „Банка на годината 2014“ и наградата в категорията „Най-голям пазарен дял“ в традиционния конкурс „Годишни банкови награди” на Асоциация „Банка на годината“, а през декември същата година банката беше обявена за „Банка на годината в България за 2015 г.” във високопрестижния конкурс „Награди 2015 за банка на годината” на британското списание The Banker.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon