новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Повече обществени сгради бяха отличени в конкурса "Сграда на годината"

Болници, училища, спортни сгради, музеи бяха отличени на тазгодишния конкурс "Сграда на годината", съобщиха организаторите от "ГРАДЪТ медиа груп". Събитието се проведе снощи за 11-та година поред под егидата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Победителите в новата категория - "Градска среда", са 12-те нови метростанции в София и реконструкцията на Южния парк. Като най-мащабен инвестиционен проект е оценен санаторно-оздравителният комплекс "Камчия" заради уникалната концепция в областта на културата, образованието, здравеопазването и спорта.

Централното управление на "Алфа банк" беше посочено от журито като победител в категорията "Корпоративни и административни сгради".
Специалната награда в този раздел е за централата на банка ДСК заради отличната реставрация на културния паметник и адаптацията му към съвременните функции. Като най-добра жилищна сграда е посочен проектът "Арт Грийн" - концепцията осигурява не само но обществени пространства и зелени площи на една от най-оживените софийски улици - "Оборище".

Mатериалът е публикуван със съкращения

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon