новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Продължава стратегическото партньорство на Банка ДСК със Застрахователна компания Групама

Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова и главният изпълнителен директор на Застрахователна компания Групама Селин Болар откриха в края на месец май новия офис на компанията на бул. "България" и бул. "Гоце Делчев" в столицата. Партньорството между Банка ДСК и Групама датира от 2008 г., когато  международната Застрахователна и банкова група Групама АД Франция придоби двете застрахователни дружества ДСК Гаранция, собственост на Банка ДСК,  и стана техен едноличен собственик. През 2009 г. дружествата са преименувани официално на Групама Застраховане ЕАД и Групама Животозастраховане ЕАД и стават ексклузивни партньори на Банка ДСК по силата на дългосрочно споразумение в областта на банково застрахователните продукти.

От 2010 г. досега, на базата на диверсифицирано портфолио от застрахователни продукти и редица промоционални кампании със специални оферти за клиентите на Банка ДСК, двете институции развиват успешно партньрство.

Освен откриването на офиси в основните областни градове в България до края на годината, Застрахователна компания Групама планира да развива и нови продукти в активно партньорство с ДСК, които да предлага чрез собствената си мрежа в България и през клоновата мрежа на Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon