новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Промоционална кампания на Банка ДСК „Събуди се още днес в собствен дом!”

С новите предложения за жилищни и ипотечни кредити в лева и евро на Банка ДСК клиентите могат да закупят или построят жилищен имот, да извършат довършителни работи или подобрения на жилище, да получат средства за индивидуални потребности и да погасят други свои кредитни задължения.
Промоционалните условия предвиждат още по-ниски лихви за кредити в лева с  възможност за променлива лихва за целия срок, както   за фиксирана лихва за първите 3 или 5 години и променлива лихва за останалия срок на кредита.  Програма „ДСК Уют“ дава постоянна възможност при изпълнение на определени условия за преференция по отношение на лихвения процент и за допълнителна лихвена отстъпка.
Условия за включване в програма „ДСК Уют“ са наличие на открита разплащателна сметка  в Банка ДСК + превод на работна заплата/кредитен оборот или пенсия.
В периода на промоцията  не се дължи такса и за разглеждане на искане за кредит. Не се предвижда такса предсрочно погасяване със собствени средства за кредити с променлива лихва за целия срок, а при опциите за фиксирана лихва за първите 3 или 5 години – 3% за срока на фиксираното олихвяване  и без такса за останалия срок. 
Максималният срок на издължаване на кредита е 30 години без възрастови ограничения.
Промоцията важи до 28 януари 2013 г. включително.
За повече информация по промоцията влезте в раздел Лични финанси/Кредитиране в сайта на Банка ДСК dskbank.bg

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon