новини
Новини и уведомления
News image

Промоционални условия от 1 март до 30 май т.г. по студентски и абитуриентски кредити

Отново с мисъл за младите хора, най-голямата банка в България предлага от 1 март 2006 г. промоционални условия за студентски и абитуриентски кредити.
Студентските кредити и кредитите по обменни програми служат за заплащане на семестриалните такси и/или месечната издръжка на студента, както и такси за участие в програми за културен обмен и стаж в чужбина. По време на промоцията предимството за студента е, че той получава лихвена отстъпка при включване в програмата „ДСК Партньори”. Отстъпката е 2 пункта, когато по разплащателната му сметка постъпват суми в размер, равен на погасителната вноска по кредита плюс 80 лв., има две реално платени комунални услуги и ползва интернет банкиране "ДСК Директ". Ако кредитоискателят има само две реално платени услуги или пък ползва «ДСК Директ», тогава отстъпката е 1 пункт от лихвения процент.
За финансово подпомагане на абитуриентите при завършването на последната им учебна година, за подготовката им за абитуриентски бал или кандидат-студентскана кампания, Банка ДСК също е предвидила т.нар кредит за Вашия абитуриент. Максималният размер на кредита е вече двойно по-голям – 3 000 лв., срокът за неговото издължаване също е двойно увеличен – от 18 на 36 месеца. Предимство на абитуриентския кредит е изискваният най-нисък социален минимум и това, че по кредитите, разрешени по време на промоцията /от 1 март до 30 май т.г./ не се дължи такса за управление.
Студентските и за абитуриентските кредити през периода на промоцията се разрешават по бърза процедура, при която е необходимо да се представи само лична карта.
Промоционалните условия важат само за новоразрешени през периода на промоцията кредити и остават в сила през целия период на кредита.

 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon