новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Раздадоха призовете „Мистър и Мисис Икономика”

Галя СТАНЕВА

Българската фондова борса, Атанас Бобоков и Петко Кръстев получиха призове в 12-ия пореден конкурс „Мистър и Мисис Икономика”. Призьорите бяха определени от 205-членно жури. Организатори на събитието са Асоциацията на индустриалния капитал в България и списание „Икономика”.
Българската фондова борса беше отличена за цялостен принос в развитието на националната икономика за 2007 година. За 2006 година призът в тази категория получи Министерският съвет и беше връчен на тогавашния министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров. Сега наградата е в ръцете на Бистра Илкова, изпълнителен директор на борсата.
За принос в развитието на българската индустрия статуетката на Ставри Калинов „Рибарят и златната рибка” отиде при Атанас Бобоков, председател на управителният съвет „МонБат” АД.
В категорията за принос на небанковия финансов сектор победител е Петко Кръстев, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на ДСК „Управление на активи” АД.
За първи път бяха отличени с награди за принос в развитието на бизнес средата министрите на икономиката Петър Димитров, на финансите – Пламен Орешарски, на транспорта – Петър Мутавчиев, както и Лалко Дулевски, председател на икономическия и социален съвет. Сред четиримата няма отличен само един и всички получават призове.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon