новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Реклама на Банка ДСК получи престижна награда на фестивала ФАРА

На 12 септември в курорта Албена бяха обявени и наградени победителите в шестнадесетото издание на фестивала за най-добрите рекламни кампании и послания „ФАРА 2015”, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции.

Обслужващата рекламна агенция на Банка ДСК Noble Graphics спечели бронзовата статуетка в категорията „ТВ реклама и кинореклама на услуги» за ефективното реализиране на кампанията на Банка ДСК  „Бизнес e мръсна дума“. 
Кампанията беше наградена заради своята отличителност сред сходни рекламни послания в банковия сектор, като успя да отрази успешното репозициониране на  Банка ДСК от традиционна ритейл банка като надежден партньор на бизнеса в България. Във фокуса на наградения рекламен продукт е новата бизнес стратегия на Банката, съпроводена с въвеждането на нов бизнес модел за обслужване на корпоративния и малкия и среден бизнес. Кампанията „Бизнес e мръсна дума“ отразява новата бизнес посока, поета от Банка ДСК, основана на планиране и дефиниране на най-адекватните и правилни действия  и въвеждане на разнообразни подходи в обслужването на бизнес клиентите в специализирани бизнес центрове и обособени зони, където висококвалифицирани специалисти са ангажирани с обслужването на отделните категории бизнес клиенти, предлагайки максимално ясни и подходящи за техния бизнес възможности.

Наградата е поредното признание за успешното сътрудничество между Банка ДСК и агенция Noble Graphics, което през миналата година на фестивала за рекламна ефективност „EFFIE България 2014” заслужи бронзовата статуетка в категорията „Услуги" за кампанията „Без подпис“  на безконтактни дебитни карти Debit MasterCard PayPass на Банка ДСК.

Може да видите наградения рекламен клип тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon