новини
Новини и уведомления
News image

Росен Желязков и Стамен Янев ще връчат големите награди на победителите в конкурса „ИТ проект на 2016 г.“ на 21 февруари


 
Конкурсът се организира от в. Computerworld с подкрепата на Банка ДСК


Г-н Росен Желязков, председател на Държавната агенция „Електронно управление“ (ДАЕУ) ще връчи отличие на представителя на проекта-победител в категорията „Публичен сектор“ в традиционния конкурс „ИТ проект на годината”, а представителят на проекта, класирал се на първо място в категорията “Корпоративен сектор”, ще получи грамотата си от г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции (БАИ).

Церемонията по награждаването на победителите за 2016 г. в инициативата, организирана от вестник Computerworld България, ще се състои на 21 февруари 2016 г., вторник, от 19.00 ч. в „София Хотел Балкан“ в столицата.

Конкурсът “ИТ проект на годината” се провежда за тринадесета година от вестник Computerworld България и за девети пореден път е подкрепен от Банка ДСК. 21 кандидатури се включиха в надпреварата през изминалата година, 9 от които се състезават в публичната сфера и 12 – в частния сектор. В категория „Национални ИТ проекти, реализирани в публичния сектор“ през 2016 г. има участници в 4 подкатегории: „Централна администрация“, „Общинска администрация“, „Образование“ и „Здравеопазване“. Във втората основна категория на надпреварата - „Национални ИТ проекти, изпълнени в корпоративния сектор“, участниците се класираха в 3 подкатегории: „Големи компании“, „Средни и малки компании“ и „Банки и застрахователи“.

От 2008 г., когато Банка ДСК за първи път подкрепи инициативата, в печатното и електронното издание на медиата са публикувани над 220 проекта, а от началото на конкурса през далечната 2004 г. броят им надхвърля 300.

Целта на инициативата е да бъдат представени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти по изграждането и използването на информационни системи и решения в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon