новини
Новини и уведомления
News image

Собственикът е доволен

Ние сме доволни от резултатите на банката, заяви Шандор Чани, главен изпълнителен директор на Банка ОТП и председател на Надзорния съвет на Банка ДСК.
Според него Банка ДСК е възстановила водещата си позиция сред всички банки в България по размер на активи и се е утвърдила като предпочитан партньор в банкирането.
Трезорът постигна първо място както при депозитите на клиенти, така и в кредитирането, подчерта Чани.
"Банка ДСК продължава да бъде лидер по доверие с показателите като стабилност и сигурност, изгодни лихви, коректно отношение към клиента и професионализъм. Възходящото развитие на банката получи признание и от международните институции - беше обявена за най-добра банка за 2005 г. в България от списание Global Finance; в началото на март 2006 г. рейтинговата агенция Муудис повиши рейтинга на Банка ДСК по депозитите в чужда валута до Ваа3, ограничен от границата за страната. Банка ДСК бе обявена за най-добрата марка в банковия сектор за 2005 г: Обновената марка „Банка ДСК" спечели одобрението на българите с историята на взаимоотношенията между банката и нейните клиенти, с доверието, изграждано в продължение на десетилетия, и с добрите условия по продуктите си.", каза на общото събрание шефът на надзора на Банка ДСК.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon