новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Спечелилият томболата на Банка ДСК дарява част от наградата си

Спечелилият томболата на Банка ДСК сред ползвалите стокови кредити през декември м.г. в магазините на „Метро Кеш енд Кери” в България Цветан Николов дари част от своята награда на малкия Християн, страдащ от бъбречна недостатъчност.

През декември м.г. Банка ДСК обяви промоция на стокови кредити за покупка  на стоки от магазините на „Метро” в цялата страна. Всеки клиент, пазарувал с картата си в този период, получи сувенирна шапка или фланелка с логото на най-голямата банка в България.

Освен това сред всички ползватели на стокови кредити бе организирана и томбола с награда от 1 000 лв. Щастливецът сред над 500-те клиенти /въпреки сравнително краткия срок на промоцията/ се оказа Цветан Николов от ж.к. Младост в столицата. Наградата беше връчена от г-жа Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК. Г-н Николов, който работи в пивоварна „Каменица” , изяви желание да дари част от своята печалба на нуждаещо се болно дете.

Цветан Николов вече преведе сумата за 6-годишния Християн Данаилов от Варна, който се нуждае спешно от трансплантация. За нея и за лечението в Инсбрук, Австрия, са необходими, обаче, 40 000 евро.

За всички, които като Цветан Николов желаят да помогнат на малкия Християн с някаква сума, банковите сметки, по които се събират средствата за  него в Банка ДСК, са:


 IBAN  BG 18S TSA 930 000 122 383 53 – в лева
IBAN  BG 19S TSA 930 000 122 384 32  - в евро
 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon