новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Стоков заем до 10 000 лв. отпуска Банка ДСК за час

Чавдар ЦОЛОВ

Банка ДСК пусна стоков кредит на всички клиенти, без възрастови ограничения, директно в магазини и търговски обекти. Това съобщиха от трезора, управляван от Виолина Маринова.
Клиентите могат да получат кредити до 1500 лв. срещу лична карта само като декларират своите доходи, без да ги удостоверяват. Кредитите в размер до 3000 лв. се получават при документално удостоверяване на доход, без да е необходимо предоставяне на обезпечение и без поръчители.
Банката взема решение по искането за кредит до 60 минути от подаването му.
Максималният размер на стоковия кредит е 10 000 лв.
Стоковата карта се предлага в офисите на Банка ДСК на всеки клиент, отговарящ на условията на банката за кредитиране. Тя е предназначена предимно за закупуване на стоки във всички магазини с ПОС-устройства. Със стоковата карта клиентите могат да изтеглят налични средства или да заплащат периодични задължения чрез АТМ, както и да извършвате плащания в Интернет. Транзакциите на ПОС-устройство да са освободени от такси.
Максималният размер на кредита е 5000 лв. Срокът за издължаване е до 5 години.
Предимство за клиентите е, че кредити до 1500 лв. се разрешават само срещу лична карта.
Ползвайки стоковата карта на Банка ДСК, клиентите на й плащат лихва само върху реално усвоената сума от разрешения кредит.
За допълнителна информация Банка ДСК е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на телефон: 0700 10 375 или call_center@dskbank.bg, казаха още от трезора.

 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon