новини
Новини и уведомления
News image

Турнир по тенис за Купата на Банка ДСК

П     О    К    А   Н     А
 
За девети път Банка ДСК организира традиционния турнир по тенис за Купата на Банка ДСК

Турнирът ще бъде по двойки (отделно мъжки и женски) и ще се състои на 2 и 3 октомври (събота и неделя) 2010 г. на кортовете на тенис клуб „Дипломат” в Горна баня, бул. „Никола Петков” № 51. Последната проверка на участниците и тегленето на жребия ще се състоят на 2 октомври (събота) в 9.30 ч.  Мачовете започват веднага след това.

Право на участие в банковия турнир имат служители на банки, лицензирани застрахователни и пенсионно-осигурителни компании, небанкови кредитни институции, като лизингови дружества и дружества за управление на активи, консултантски, одиторски и рейтингови фирми във финансовата сфера.

Заявки (име, финансова институция, длъжност, телефон и e-mail за връзка) изпращайте най-късно до 24 септември (петък) 2010 г. на e-mail адрес borislav.kosturkov@dskbank.bg или galina.blagoeva@dskbank.bg  Възможни са и индивидуални записвания за участие, като партньори за двойките по изключение ще бъдат търсени на място на 2 октомври. За допълнителна информация – Борислав Костурков от дирекция „Комуникации и координация” на Банка ДСК на тел. 02-9391-148 или 0886-62 96 53.

Освен купи от Банка ДСК класиралите се на челните места ще получат спортни награди и от мултинационалната компания FIS – съорганизатор на деветото „издание” на турнира. Fidelity Information Services (FIS) e най-големият доставчик в света на информационни технологии в банковата и финансовата сфера. Тя има клиенти в 98 страни по света, поддържа офиси в 44 от тях и разполага с над 30 000 служители. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon