новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Успех на Банка ДСК в състезание на Visa Europe

България е втора в класирането по страни

Отборът на Банка ДСК, съставен от четирима представители на Дирекция „Банкови карти и електронно банкиране” - Пенчо Савов, Ирина Митева, Георги Цанев и Георги Софийков, се представи изключително успешно в организирано от Visa Europe състезание. Целта бе да се реализира най-голяма печалба на пазара на въображаема европейска страна чрез пускането на кредитна карта. Нейните характеристики трябваше да бъдат управлявани в рамките на петгодишен период,  представляващ фактически петте кръга на играта.

В състезанието Visa Challenge участваха представители на 490 европейски банки. Сред тях се открояваха имената на водещи банки в областта на картовите продукти като Barclays Bank, Royal Bank of Scotland, HSBC, Citibank. Отборите, разделени на групи от по 10 участници, се конкурираха за пазарен дял и печалби чрез своите кредитни карти.

Отборът на Банка ДСК бе единственият представител на България и на унгарската Група ОТП в състезанието. След втория кръг на играта той се изкачи от пето на първо място в своята група, изпреварвайки представителите на Barclays Bank, които водеха убедително след първия кръг. Успешната стратегия на нашия тим му осигури влизане в Топ 50 по отбори и осигури на България второ място в крайното класиране по страни.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon