новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Финансово изложение представя най-новите продукти и услуги- в. Кеш

Първото национално финансово изложение "Финанси за всеки" се провежда в Националния дворец на културата до 3 декември в навечерието на Празника на банкера - 6 декември.
"Решихме да направим изложението през декември, когато потреблението е най-голямо", каза Георги Табаков, председател на Управителния съвет на Българския икономически форум, който организира събитието. "В края на годината малките и средните фирми могат да преценят резултатите от дейността си и да решат къде да направят инвестиции", аргументира се той. Амбицията на организаторите е да направят изложението ежегодно в седмицата преди Никулден. Според Христос Кацанис, изпълнителен директор на Обединена българска банка, от конкуренцията на пазара ще спечелят потребителите, които ще получат по-добри банкови продукти и услуги.
Над 30 финансови компании - банки, застрахователни и инвестиционни дружества, инвестиционни посредници, лизингови компании и пенсионни фондове, представят предлаганите на българския пазар финансови услуги, както и своите планове за развитие. Целта им е да дадат информация за сравнение относно условията и лихвите по кредитите и депозитите, както и кои са най-изгодните възможности за увеличаване на спестяванията и ориентири в пазара на застраховките. За малките и средните предприятия има разяснения относно кредитните услуги на банките и условията на лизинговите компании. От презентацията на Банка ДСК те могат да научат кои схеми са гъвкави и дългосрочни - това, от което се нуждае всеки бизнес.
Официалното откриване на конферентната програма, която е включена в рамките на изложението, направиха Цветан Манчев, подуправител на БНБ, и Апостол Апостолов, председател на Комисията по финансов надзор. По време на презентациите се обсъждат възможностите за сътрудничество на банките с агенциите за недвижими имоти и строителните компании. Всички посетители ще получат информация какви са перспективите на взаимните фондове в България. Инвестиционният посредник "Делта сток" представя две от своите платформи за търговия. "Делта Брокер" е нова платформа за електронна търговия на Българската фондова борса, а "Делта Трейдинг" е платформа за търговия с валута и договори за разлика на чуждестранни акции и индекси.

Автор: Петя ДИМИТРОВА

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon