новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ЧЕЗ и Банка ДСК предлагат бескасово плащане на сметките


ЧЕЗ договори сътрудничество с Банка ДСК, съобщиха от компанията, която е собственик на електроразпределителните дружества в София, София област и Северозападна България. Приоритет в съвместната работа на компаниите ще бъде насърчаването на клиентите да използват безкасовите начини за плащане на сметките за ток. Банката, ръководна от Виолина Маринова и ЧЕЗ започват разработването на пакети от продукти, предназначени за клиентите на двете компании.
От тази седмица в касовите салони на банката се приемат и плащания на сметките за електричество. Така мрежата от местата за касови плащания в Западна България ще се увеличи значително. До този момент местата за плащане в брой надвишават 600 на територията на Западна България. Разписките, които клиентите ще получават след плащане на сметката в касовите салони на ДСК, ще съдържат цялата необходима информация за клиента.
Освен в брой, плащането на сметките за електроенергия може да се осъществи и чрез кредитен превод към сметките на ЧЕЗ в ДСК. За улеснение на клиентите, притежаващи разплащателна сметка в ДСК и при тяхно желание, ДСК предоставя възможност чрез подписване на еднократно съгласие за директен дебит по разплащателната сметка на клиента задължението му към ЧЕЗ да бъде погасявано автоматично от банката на съответната дата /при наличие на средства по разплащателната сметка на клиента/.
За улеснение на клиентите си ЧЕЗ вече откри в Банка ДСК нови и лесни за запомняне банкови сметки: За битови потребители сметката е BG 71 STSA 9300 11111 CEZEL, а за фирми ¬ BG 46 STSA 9300 77777 CEZEL .
Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация на горещата телефонн линия 0700 10 010 или на уеб сайта на компанията www.cezelectro.bg , както и на и-мейл адреса zaklienta@cez.bg, добавиха от компанията.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon