новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Четири награди за Банка ДСК

Биляна ВАЧЕВА
Finance Central Europe обяви
Виолина Маринова за банкер на годината
Банка ДСК е обявена за Най-добра банка в България 2006 г., Най-добра банка за България по активи 2006 г., и Най-добра банка в България по обща печалба 2006 г. от авторитетното списание Finance Central Europe.
Списанието също така обяви Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председател на управителния съвет, за Банкер на годината за България за 2006 г., съобщиха от родния трезор.
Признание
Четирите награди на Finance Central Europe са поредното признание не само за ефективността на Банка ДСК, която задава стандарти в банкирането, но и за личния принос на Виолина Маринова за успешното развитие на институцията.
Анализи
Ранглистата, която списанието публикува, се основава на анализи на годишното представяне на банките и референции от консултантски агенции. Finance Central Europe е първото специализирано списание, посветено само на пазарите в Централна и Източна Европа. Издателството му е базирано в Лондон и се чете от най-влиятелните личности, вземащи икономически и политически решения не само в региона, но и в целия свят.
Критерии
Finance Central Europe поддържа класация на 100-те най-добри банки в Централна и Източна Европа по показателите - активи, капитал, обща печалба, възвръщаемост на активите и на собствения капитал. Британското списание е вярно на високи редакционни принципи, на безпристрастна обективност и задълбочен анализ на новите икономики в Централна и Източна Европа.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon