новини
Новини и уведомления
News image

6,15 лихва за ипотечен креди

Банка ДСК предлага три промоции в рамките на изложението "BalPEx".
До края на 2007 г. банката предлага ипотечни и жилищни кредити в евро при удостоверяване на дохода на кредитоискателя с наистина уникално изгодната лихва от 6,15%. Това означава, че при лихва от 6,15%, ако са изпълнени условията по програма "Уют", за кредит от 40 хил. евро и срок от 30 години разходите ще бъде 6,84 процента.
Ипотечният кредит на Банка ДСК е модерен продукт, който дава на клиентите да използват oтпуснатите им средства, без да бъдат контролирани от банката. Така всеки може да ползва средства от този кредит за cвои потребности. Кредитът при условия може да бъде изтеглен в евро за срок от 30 години. Няма никакво ограничение за размера на кредита, когато обезпечението е жилищен имот или комбинация от жилищен и нежилищен имот и когато повече от 60% от кредита се основава върху оценката на жилищния имот. Клиентите могат да договорят гратисен период по главницата на кредита до 3 или 12 месеца в зависимост от разновидността ма кредита.
Специална промоция пусна банка ДСК. и за клиентите, които искат да управляват своите пари по сигурен и доходоносен начин. До края на 2007 г. лихвите по срочни влогове в нашата банка действително гонят нови върхове. Специална промоция пусна Банка ДСК и за клиентите, които искат да управляват своите пари по сигурен и доходоносен начин. До края на 2007 г. лихвите по срочни влогове в нашата банка действително гонят нови върхове. С промоционалните надбавки над стандартната лихва по срочни влогове за 1, 3, 6 и 12 месеца, клиентите на Банка ДСК могат да получат сега до 4,75% лихва за влогове в евро и до 4,55% лихва за влогове в щатски долари.


 

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010 010

Запазете час

за консултация

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012 012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon