новини
Новини и уведомления
News image

Tенис турнир за купата на Банка ДСК

За осми път Банка ДСК организира традиционния турнир по тенис за Купата на Банка ДСК.

Той ще бъде по двойки (мъжки и женски) и ще се състои на 6 и 7 октомври (събота и неделя) 2007 г. на кортовете в тенис клуб „Малееви” – на бул. „Никола Вапцаров” в София.  Техническата конференция и тегленето на жребия ще бъдат на 6 октомври (събота) в 10.00 часа.  Мачовете започват веднага след това.

При дъждовно време ще се играе в залата на настилка „гранулат”.  За целта всички тенисисти трябва да имат и втори чифт нови или изпрани  маратонки (също от типа за игра на червени кортове).

Право на участие в турнира имат представители на банки, лицензирани застрахователни дружества и пенсионно- осигурителни компании, дружества за управление на активите, консултантски, одиторски и рейтингови фирми във финансовата сфера, инвестиционни дружества и журналисти от специализирани финансови издания.  Своите заявки (име, финансова институция, длъжност, телефон и по възможност e-mail за връзка) следва да изпратите най-късно до 3 октомври (сряда) 2007 г. на e-mail адрес borislav.kosturkov@dskbank.bg или по факс 02- 981 00 73.  Възможни са и индивидуални записвания за участие, като партньори за двойките бъдат търсени на място на 6 октомври.  За допълнителна информация – Борислав Костурков от дирекция „Комуникации и координация” на Банка ДСК на тел. 02-9391-148, 02- 980 97 42 или
0886-62 96 53.

Освен купи от Банка ДСК класиралите се на челните места ще получат награди също от веригата спортни магазини SLS и транснационалната компания  Metavante Banking Solutions.  VІІІ традиционен банков тенис турнир ще се проведе със съдействието и на „Туборг”, „Девин АД”, винарската изба Todoroff  и ресторант „Капанина”.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon