новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Tенис турнир за купата на Банка ДСК

За осми път Банка ДСК организира традиционния турнир по тенис за Купата на Банка ДСК.

Той ще бъде по двойки (мъжки и женски) и ще се състои на 6 и 7 октомври (събота и неделя) 2007 г. на кортовете в тенис клуб „Малееви” – на бул. „Никола Вапцаров” в София.  Техническата конференция и тегленето на жребия ще бъдат на 6 октомври (събота) в 10.00 часа.  Мачовете започват веднага след това.

При дъждовно време ще се играе в залата на настилка „гранулат”.  За целта всички тенисисти трябва да имат и втори чифт нови или изпрани  маратонки (също от типа за игра на червени кортове).

Право на участие в турнира имат представители на банки, лицензирани застрахователни дружества и пенсионно- осигурителни компании, дружества за управление на активите, консултантски, одиторски и рейтингови фирми във финансовата сфера, инвестиционни дружества и журналисти от специализирани финансови издания.  Своите заявки (име, финансова институция, длъжност, телефон и по възможност e-mail за връзка) следва да изпратите най-късно до 3 октомври (сряда) 2007 г. на e-mail адрес borislav.kosturkov@dskbank.bg или по факс 02- 981 00 73.  Възможни са и индивидуални записвания за участие, като партньори за двойките бъдат търсени на място на 6 октомври.  За допълнителна информация – Борислав Костурков от дирекция „Комуникации и координация” на Банка ДСК на тел. 02-9391-148, 02- 980 97 42 или
0886-62 96 53.

Освен купи от Банка ДСК класиралите се на челните места ще получат награди също от веригата спортни магазини SLS и транснационалната компания  Metavante Banking Solutions.  VІІІ традиционен банков тенис турнир ще се проведе със съдействието и на „Туборг”, „Девин АД”, винарската изба Todoroff  и ресторант „Капанина”.


 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon