новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

The Banker обяви БАНКА ДСК ЗА „БАНКА НА ГОДИНАТА В БЪЛГАРИЯ”

Банка ДСК бе обявена за „Банка на годината в България” във високопрестижния конкурс „Награди 2010 за банка на годината”, организиран традиционно от британското списание The Banker .

Специализираното списание за банково дело и капиталови пазари The Banker  е част от Групата Файненшъл таймс и се ползва с огромен авторитет във финансовия и бизнес свят, затова и неговите годишни награди имат особено висока стойност. Наградите на  The Banker продължават да бъдат най-високото признание за отличителни постижения в банковия сектор.

Наградите за 2010 г. се присъждат за последователно успешно представяне на банките в трудните кризисни времена. Те се основават на подробна и разнообразна информация, включваща инфор-мация за растежа,  конкретни данни за цялостното представяне на банката, водещи инициативи, предприети през последните 12 месеца в областите на технологичното обновяване, сливанията и/или въвеждането на пазара на нови продукти.

Като един от победителите в конкурса Банка ДСК получава статуетка на Брендън Брекън – основател през 1926 г. на списание The Banker  и председател на борда на „Файненшъл таймс” от 1945 до 1958 г., грамота, подписана от издателя и главния редактор на списанието и правото да изпол-зва специално изработено лого „Банка на годината” във всички свои рекламни и маркетингови материали.

Призът „Банка на годината в България” за Банка ДСК бе огласен на тържествена церемония в лондонския хотел „Интерконтинентъл” на 2 декември т.г.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon