новини
Новини и уведомления
News image

Отличиха най-добрите банки

в. Труд 7 юли 2017 г.

ДСК грабна голямата награда

Асоциация Банка на годината" отличи най-добрите трезори за 2016 година на церемония в „София хотел Балкан". Голямата награда „Банка на годината" отиде при ДСК, която взе и приз в категорията „Ефективност".
Fibank (Първа инвес-тиционна банка) е победител в категорията „Банка на клиента", която се определя от гласуване на потребителите в сайта на асоциацията. Банката е носител на наградата „Банка на клиента" за 2002 г., 2003 г., 2006 г., 2008 г., 2009 г. и 2012 г.
Призът е поредното доказателство за високото качество на обслужване в клоновете на Fibank в цялата страна, заяви Васил Христов, главен директор ритейл в банката.
УниКредит Булбанк беше отличена в категорията „Пазарен дял", а „Пощенска банка" - в „Динамика на развитие". Призът за „Чуждестранен банков клон" отиде при „Ситибанк Европа", клон България, а в категория „Таен клиент" отличена бе „SocieteGenerale Експресбанк". Специална грамота получи СИБАНК за придобиването на ОББ, като най-голямата сделка в банковия сектор.
„През годините критериите за оценяване се промениха, но не се отклониха от принципите си. От самото си създаване до днес оценката на банките винаги се е извършвала на база на финансова, публична информация, обявявана от Българската народна банка и от одитираните отчети на банките", коментира председателят на УС на асоциацията Валентин Панайотов.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon