новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Специализираното британско списание Юромъни определи Банка ДСК за най-добрата банка в България за 2017 г.

 

За четвърти път Банка ДСК бе обявена за „Най-добра банка в България”  във високоавторитетния конкурс „Награди за отлични постижения”, организиран от специализираното британско списание Юромъни.

След 2013,  2014 г. и 2016 г. Банка ДСК получи високото отличие и тази година. Освен размера на печалбата, качеството на активите и показатели като възвръщаемост на активите и възвръщаемост на осреднения капитал, във фокуса при избора на Банка ДСК за най-добра банка в страната е и традиционната лидерска позиция на финансовата институция при потребителските и ипотечните кредити.

Банка ДСК е оценена и заради реализирания растеж в сегмента корпоративно банкиране, не на последно място и чрез въвеждането на нови за сегмента услуги като търговски факторинг, както и заради стратегическия си фокус върху младите клиенти.

Победителите в престижните награди се избират в резултат на стриктен подбор след осъществен  от експертния екип на Юромъни  целогодишен мониторинг на глобалната банкова и инвестиционно банкова индустрия.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon