новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК откри първия си високотехнологичен офис във Варна

Със специално събитие Банка ДСК откри първия си високотехнологичен офис във Варна. Той е съществена част от мащабния проект „Студентска улица“ в ИУ – Варна. Офисът беше открит лично от изпълнителния директор на Банка ДСК Юрий Генов, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, областния управител на Варненска област Стоян Пасев и ректора на висшето учебно заведение проф. д-р Пламен Илиев. 

Министър Красимир Вълчев направи асоциация със зеления цвят, в който е решен интериорът на офиса, със зелената светлина на светофара, която се свързва и със стартова позиция. А младите студенти са именно в такъв етап от своя житейски път. Той пожела на студентите да минават през „студентската улица“ винаги успешно на „зелен светофар“.
„Офисът представлява хибридно пространство между онлайн и офлайн обслужване. Локацията му в Икономическия университет е знакова за Банка ДСК, тъй като представлява пресечна точка на два от приоритетите в развитието на финансовата институция, а именно младите хора и дигиталната трансформация“, каза Юрий Генов. Той подчерта, че модернизирането и разширяването на достъпността на банковите услуги чрез различни дистрибуционни канали са ключови за клиентското изживяване на младите потребители. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon