новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с нов продукт – кредит за текущо потребление „бърз кредит“

 

Банка ДСК разшири продуктовата си гама с още един кредит за текущо потребление. От 04.12.2017 г. банката стартира предлагането на бърз кредит,  предназначен за съществуващи и нови клиенти, които имат спешна необходимост от средства за кратък период от време.  Новото при този продукт е, че кредитоискателите не са задължени да предоставят документ за доход, когато искат да финансират непланирани спонтанни покупки, спешен ремонт или плащане на семейна почивка. За целта само с едно посещение и само срещу представяне на документ за самоличност те получават необходимото финансиране, преминавайки през бърз и лесен одобрителен процес в най-близкия салон на банката.

Минималният размер на кредита е 500 лв., а максималният – до 7000 лв. за съществуващи клиенти и до 2000 лв. за нови клиенти, като максималният размер на кредита зависи от индивидуалния рисков профил/кредитен рейтинг на клиента.

Бързият кредит се отпуска с фиксирани лихвени проценти съгласно индивидуално определения кредитен рейтинг на клиента, в диапазон от 18 до 24%, а срокът на издължаване е от 6 до 60 месеца, като се прилагат известни възрастови ограничения.

Кредитът се предлага без обезпечение и се издължава само с равни месечни вноски. Бързият кредит не може да се ползва за рефинансиране на друг кредит, а при недостатъчност на дохода не се приемат съдлъжници.

За да удовлетвори своите клиенти, Банка ДСК стартира новият си бърз кредит с промоционални лихвени условия в диапазон от 15,95% до 19,95%. Промоционалните лихвени условия ще бъдат валидни за клиенти кандидатствали за този вид кредит най- късно до 30.03.2018 год. 

Лидер в потребителските кредити и банкова институция, ползваща се с най-голямо доверие сред потребителите, Банка ДСК използва гъвкави подходи при намирането на решения в отговор на динамично променящите се потребителски нагласи.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon