новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК подкрепи кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ на PwC

Банка ДСК подкрепи специалната кампания “Твоите 25 причини да избереш България“, която PwC България осъществи във връзка с 25 г. дейност у нас, насочена в подкрепа на български млади таланти. В конкурса за есе, част от кампанията, участие взеха близо 1300 български студенти от 127 университета у нас и в чужбина. За първи път бяха обявени и 25-те победители, които ще получат стипендия, стаж и менторство за успешно развитие в България. Отличените бяха наградени и поздравени лично от Президента на Република България Румен Радев на специално събитие, провело се в „София Хотел Балкан“. 
По време на събитието се проведе и дискусия с бизнес лидери и обществени лица на тема "Как да изградим доверие в бъдещите лидери на България", в която участие взе изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова.
Допълнение към събитието по награждаването на победителите бе моноспектакълът на Георги Мамалев „За доверието, таланта и още нещо…“, подготвен специално във връзка с кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“. Събитието привлече интереса на над 300 гости, сред които български бизнес лидери, обществени лица, медии и популярни личности.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon