новини
Новини и уведомления

Банка ДСК спечели наградатa за най-добър уебсайт на годината в международния конкурс Progress Sitefinity 2017

 Сайтът на банката е отличен с най-много гласове в категория „Банки“ за креативност, дизайн, потребителско преживяване, функционалност, както и за цялостното си представяне

Банка ДСК обяви, че корпоративният сайт на компанията е победител в категорията „Банки“ в международния конкурс на технологичната компания Progress - „Уебсайт на годината на Progress Sitefinity“ за 2017 г. Конкурсът се провежда за седма поредна година и отличава най-добрите уебсайтове, създадени със система за управление на съдържанието на Progress - Progress Sitefinity, а победителите се избират с публично гласуване, като наградата отива при номинацията с най-много гласове.

Банка ДСК мотивира партньорството си с технологичната компания Progress с необходимостта от система за управление на съдържанието (CMS), отговоряща на всички изисквания и очаквания на банката – гъвкавост, аналитичност, персонализация и администрация, както и на изискванията за сигурност и защита. Бонус за финансовата институция е и фактът, че платформата предлага свои собствени инструменти за анализ на връзката между потребителя и сайта, което позволява създаването на уникална функционалност, съобразно интересите на потребителите, анализ на данните и надграждане на съществуващите функционалности на сайта.

Хиляди организации по света разчитат на Progress Sitefinity за персонализация и оптимизация на потребителското преживяване за различни видове уебсайтове и устройства. Тези награди отличават най-креативните и иновативни измежду тях при предоставянето на открояващи се преживявания и вдигат високо летвата в тяхната индустрия”, каза Марк Армстронг, вицепрезидент и управляващ директор за Европа, Близкия изток и Африка и Азиатско-Тихоокеанския регион и Япония в Progress.

„От името на Банка ДСК благодаря за изключително успешното партньорство с колегите от Progress и разработчиците на корпоративния сайт – Студио Х Дигитал, благодарение на които успяхме да изградим платформа, която да предложи на потребителите ни едно уникално преживяване, изключително удобство при заявяване на продукти и услуги онлайн, както и комфорт при работа със сайта през мобилни устройства. Съвместният ни продукт позволява да реагираме бързо и да предоставяме изключително качествено онлайн обслужване при максимално съкратено време за реакция, което очевидно е и причината за  високия вот от страна на потребителите“, заяви Юрий Генов, изпълнителен директор на Банка ДСК и ръководител на направление „ИТ и операции“.

„Уеб сайтът на Банка ДСК беше за нас един от проектите, които ще останат в историята на Студио Х като един от най-предизвикателните проекти, по които сме работили. Клиентът очакваше висока степен на иновативност, сигурност и качество, подобрено потребителско преживяване и възможно най-голяма самостоятелност при администрирането на съдържание и ние се радваме, че в лицето на Progress срещнахме надежден партньор, с който да удовлетворим изискванията на Банката“, коментира и Крис Поповски, изпълнителен директор на Студио Х Дигитал.

Тази година 51 уебсайта, създадени на базата на системата Progress Sitefinity, бяха номинирани в 17 категории: потребителски стоки и услуги, държавен сектор, автомобилен и транспортен сектор, здравеопазване, производство, образование, недвижими имоти и строителство, услуги, технологии, туризъм, хранителна индустрия, асоциации, неправителствени организации, мултисайт и графичен дизайн.

Изборът на победителите в тазгодишния конкурс се извършва на два етапа. Първо вътрешно жури на Progress избира трите най-добри сайта във всяка категория по технически показатели. След определяне на финалисти, на втория етап се обявява публично гласуване чрез имейл и чрез социалните медии, а получилите най-много гласове в отделните категории са и големите победителите на финалното гласуване.

Повече информация за конкурса и пълен списък на победителите можете да намерите на страницата на конкурса “Website of the Year” page.

---

За Банка ДСК

Банка ДСК е част от унгарската Група ОТП, една от водещите банкови групи в Централна и Източна Европа. Лидер  по доверие сред потребителите на финансови услуги у нас, Банка ДСК умело съчетава традиции с постоянно обновление. В своята над 65-годишна история Банка ДСК е изградила устойчиви взаимоотношения с всички клиентски групи. Като институция със заявена дигитална стратегия и иновативен подход към банковите продукти и услуги и начините на тяхното предлагане, усилията на Банката са насочени към модернизиране и разширяване на достъпността на банковите услуги чрез предлагане на различни дистрибуционни канали, както и чрез прилагане на най-новите ИТ разработки  в ежедневните банкови операции и продукти, и в сферата на обслужването. Приоритетит в бизнес стратегията на Банка ДСК е предлагането на продукти и услуги, ориентирани към  модерните начини на банкиране, в синхрон с бързо променящата се интернет среда.

За Progrеss

Progress ( NASDAQ: PRGS) предлага водещата платформа за разработка и пускане на стратегически бизнес приложения. Ние даваме възможност на клиентите и партньорите си да създадат съвременни, силно въздействащи  дигиталн преживявания с минимално усилие, време и разходи. Progress предлага мощни инструменти за лесна разработка на адаптивни потребителски преживявания за всеки тип устройство или точка на допир с клиента; технология за машинно обучение – носител на награди – с която когнитивните възможности стават част от всяко приложение, и гъвкавостта на безсървърен облак за пускане на съвременни приложения, бизнес правила, управление на уеб съдържание, както и водещи технологии за свързаност на данни. Над 1 700 независими доставчици на софтуер, 100 000 корпоративни клиенти - и два милиона разработчици - разчитат на Progress за приложенията си. Научете повече за Progress на www.progress.com 

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon