новини
Новини и уведомления

Технологичните офиси на Банка ДСК са №1 в България и Италия

Архитектурният проект на DA Architects за интериорното решение на дигиталните пространства на банката спечели големите награди на международен конкурс в Италия и на „Къща на годината“.

Проектът за новите технологични офиси на Банка ДСК получи Голямата награда в категория „Обществен интериор“ на ежегодния архитектурен конкурс „Къща на годината“ на списание „Идеален дом“. Дизайнът на архитектурното решение е на столичното студио DA Architects. Призът бе връчен от арх. Здравко Здравков, главен архитект на София.

Същият проект седмици преди това спечели още по-значително признание – Голямата награда на международния конкурс A’Design Award в Италия. Платинената награда е в категорията „Интериорни пространства и изложбен дизайн“ и се дава на архитектурното студио DA Architects в надпревара с творци от 180 държави от целия свят.

Уникални със своята модерна визия, специализираните офиси на Банка ДСК се намират в сградите на Мол „Сердика“ и “The Mall” в столицата, и в Икономическия университет във Варна. Изцяло дигиталното обслужване, което се предлага в тези пространства, е съобразено с последните новаторски  постижения при IT-решенията в банковия бизнес, и с изискванията на клиентите, предпочитащи ползването на иновативните технологии. Атракция за малки и големи е присъствието на робота Pepper, който упътва, улеснява обслужването и забавлява посетителите. Дигиталните офиси на Банка ДСК са част от стратегията на институцията за изграждане на стабилна връзка с  модерните хора, базирана на разбиране на специфичните им потребности и предоставяне на продукти и услуги, подходящи за техния стил и начин на живот.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати