новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

ДСК е "Банка на годината" за 2017-а

 
Банка ДСК взе две награди от 21-ия годишен конкурс "Банка на годината", организиран от Асоциация Банка на годината. Кредитната институция получи за втора поредна година голямата награда "Банка на годината" в конкуренция с 21 банки и 5 чуждестранни банкови клона.  Отличия бяха раздадени в още 5 категории. Освен приза "Банка на годината 2017", най-старата банкова институция в България завоюва и признанието "Най-ефективна банка за 2017".
Наградите получи Главният изпълнителен директор Виолина Маринова, заедно с членове на управителния съвет на банката. По този повод Главният изпълнителен директор изтъкна, че за добрите резултати са допринесли всички.
"Изключително съм щастлива, че голямата награда остана при нас. Този успех е плод на колективните усилия на всички служители на банката под вещото ръководство на Управителния съвет на банката, които вече по традиция са отново тук с мен, за да получим заедно високото отличие. Признателна съм на колегите, затова че заедно работим не само за отстояване на завоюваните позиции и високите стандарти, прилагани в банката, но и затова че заедно и уверено вървим напред  във все още неусвоената територия на банкирането на бъдещето. Спокойна съм, че с такива служители и колеги можем да посрещнем смело всички предизвикателства и затова съм им безкрайно благодарна”, каза Виолина Маринова при получаването на наградите. 
Годишните банкови награди се връчват от 1992 година, като в последните години те се учредяват от Асоциация Банка на годината. Досега Банка ДСК е била носител на голямата награда "Банка на годината" шест пъти.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon