новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Победителите в „Лятна DBA академия 2018“ получиха шанс за кариерен старт в Банка ДСК

 

Банка ДСК подкрепи провеждането на „Лятна DBA Академия 2018” – безплатна образователна програма за администратори на бази данни (DBA), инициирана от SQL Master Academy. От позицията си на най-предпочитан от студентите работодател в банковия сектор (Graduate Survey 2018, To The Top Agency), банката бе партньор на събитието, за да даде възможност на успешно завършилите студенти за добър кариерен старт и практическа подготовка.

„Лятната академия за администратори на бази от данни е резултат на нашето разбиране за ролята, която можем да имаме в подобряване на професионалното образование в България. Това е нашият социален проект, който реализираме с огромно желание и ентусиазъм. Вярваме, че можем да помогнем на младите хора да намерят своя път, реализация и удовлетворение. Вярваме, че сме намерили правилната формула за това и се радваме, че имамe такъв партньор в лицето на Банка ДСК”, заяви Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy.

„67 години сред създаването ни смело можем да кажем, че не само сме най-голямата банка на пазара, но и тази, която задава тенденциите в сектора. Банката, в която мащабът на дигитална трансформация е недостижим, и в която развиваме професиите на бъдещето. Радваме се, че партньорството ни с SQL Master Academy ни помага да намерих и отличим млади хора, които са вдъхновители на промените и които ще отговорят на търсенето на пазара за добре подготвени ИТ специалисти“, коментираха от ИТ екипа на Банка ДСК.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon