empty image

Новини

za novina site

Колеги с големи сърца бягаха за кауза ​


 

Бягане с кауза обедини хора с добри сърца и различни възможности за втора поредна година. Мотивиран и усмихнат задружен отбор от служители на Банка ДСК и Експресбанк, както и децата им, беше част от хилядите, които рамо до рамо с хората с увреждания пресякоха заедно финалната линия на благотворителното бягане по двойки Run2Gether България 2019.

Петкилометровият мини маратон се състоя в неделя в София. Стартът беше даден на Националния стадион „Васил Левски“, участниците обиколиха  Борисовата градина и финалът беше отново на стадиона. Всяка двойка, успешно преминала финала, получи половин медал от едно цяло, символизиращ необикновената връзка между двамата участници.

Благотворителното бягане има две цели - да популяризира спорта за всички и да даде гласност на нуждата от равен достъп и промяна на нагласите към хората с увреждания. Със събраните от закупуването на билети средства, заедно с даренията, ще се помогне за създаването на Адаптиран младежки кариерен център за хора с различни възможности, където те ще намерят подкрепа за бъдещото си развитие. Run2Gether България 2019 се провежда под патронажа на Президента на Република България и Столична община.

Маратонът не само направи участниците в него по-здрави и по-щастливи, но промени живота на много хора и постави начало и на много приятелства.

Пред отбора от колеги-бегачи от Банка ДСК и Експресбанк предстои ново предизвикателство - предстоящият на 2 юли Business Run. Няма съмнение, че успехът ще бъде гарантиран!

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати