новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК е най-желаният от българските студенти работодател за 2019 г. ​

Това показват резултатите от независимото проучване Graduate Survey, което се провежда от ToTheTop Agency


Банка ДСК е най-желаният от студентите в България работодател за 2019 г. Това показва единственото по рода си проучване у нас Graduate Survey, което се провежда от ToTheTop Agency за трета поредна година. В тазгодишната класация Банка ДСК се придвижи от 3-то място през 2018 г. до върха на класацията.

В Graduate Survey 2019 са се включили 8 241 учещи в 51 университета в България, като за първа година в проучването участват и студенти в университети зад граница. Информацията, която респондентите са попълнили в анкетата, е достъпна като индивидуален анализ за всяка компания, която прояви интерес.

Студентите определят имиджа на работодателите, попълвайки анкета от над 50 въпроса, обхващащи емоционални и функционални характеристики на компаниите. За поредна година мястото, на което най-талантливите студенти от България и българи в чужбина искат да започнат своята кариера, се определя не толкова от заплатата, а от фактори като „силно лидерство на мениджърите“, „ясно структурирана стажантска програма“, „силна визия за бъдещето“, „лидер в сектора си“ и „добри перспективи за бъдещо развитие“.

„Фактът, че българските студенти определят Банка ДСК като най-желано работно място за начало на кариерата им, е най-ценното признаниe за нас. Нашата банка дава възможност на младите хора да се развиват в една модерна и дружелюбна работна среда, да бъдат подготвени да посрещат предизвикателствата на професиите на бъдещето и да изграждат умения за работа в екип“, коментира резултата от проучването г-жа Виолина Маринова, Председател на УС и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК.

Като съвременна, динамична институция, Банка ДСК има многопосочен ангажимент към младите хора – та са бъдещите клиенти, които ще се възползват от многобройните предлагани от банката дигитални решения, но са и хората, които да оценят по достойнство работодателската марка Банка ДСК с предлаганите атрактивни условия за кариера и реализация, дългосрочна визия и високи етични стандарти.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon