Thumbnail DSK-WizzAir-Flight-Delay-pass
DSK-WizzAir-Flight-Delay-pass

Нова услуга за картодържателите с DSK-Wizz Air карти осигурява безплатен достъп до lounge салоните на летищата при закъснение на полет

В световен мащаб един от всеки пет полета се забавя с 15 минути, а един от десет полета - с 90 минути или повече!

Вашата DSK-Wizz Air карта ви дава възможност да изчакате полета си в приятна и релаксираща обстановка, избягвайки множеството хора в общите зони на летището, както и хаоса, шума и стреса, които неминуемо го съпътстват.

Услугата Flight Delay Pass* осигурява безплатен достъп до lounge зоните на летищата за всеки картодържател на DSK-Wizz Air и един негов придружител, при закъснение на полета им с повече от 1 час. Единственото, което е необходимо да направите, е да се регистрирате тук поне 6 часа преди полета си. В случай, че бъде обявено закъснение на Вашия полет, ще получите пропуск за Вас и вашия придружител чрез имейл и SMS. След това просто се настанете комфортно и се насладете на спокойствието, което заслужавате, в най-близкия lounge салон на летището!

* Услугата е достъпна за всички DSK-Wizz Air картодържатели и е безплатна. Не е необходимо активиране на услугата, а само регистрация на сайта на Flight Delay Pass поне 6 часа преди всеки полет.

Още новини

 
Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

 

Мобилно банкиране

Банкирай удобно с мобилното банкиране
  • Управлявайте вашите средства
  • Нареждайте преводи
  • Плащайте битови сметки
DSK Smart

Finance

Време след което ще бъде показан мобилният банер (в секунди):

5