новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и Експресбанк се обединиха на спортната площадка

Служителите на двете банки прекараха един спортен уикенд заедно и подкрепиха кауза за подкрепа на майки на деца с увреждания

 

На 28-ми и 29-ти септември в София и Варна се проведе първата мащабна съвместна инициатива на Банка ДСК и Експресбанк, насочена към служителите на двете банкови организации. Под мотото „Изграждаме успеха заедно“, близо 300 служители участваха активно в общи спортни занимания, изграждайки по-близки и неформални отношения през призмата на отборните ценности и принципи за успех, които са присъщи за всеки колективен спорт.

С участието си всеки служител допринесе и за благородната кауза „Оле Мале“ на фондация „Майко мила“. От името на всички, обединената Банка ДСК дари 5 000 лв. в подкрепа на майки на деца с увреждания.

На 28-ми септември служители на Банка ДСК и Експресбанк от Варна и региона се събраха на спортните терени в СОК „Камчия“. 120 колеги от двете банки се забавляваха и играха футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, аеробика, йога и федербал. В приятната, неформална атмосфера екипите на двете банки успяха да научат повече за колегите си и да прекарат заедно времето си в спортни състезания.  

На следващия ден, 29-ти септември, спортът отново обедини Банка ДСК и Експресбанк, този път в София, а събитието беше открито от Главния изпълнителен директор и Председател на УС на Банка ДСК, г-жа Виолина Маринова. „Сега, когато създаваме общата ни история, ние търсим приликите, пресечните точки, това, което ни свързва, за да създадем екипен дух и да сме успешни заедно. Спортът е още един от начините да изявяваме силите и духа си, да надскачаме себе си. Той обаче ни дава и възможността да правим всичко това, заедно, като един отбор.“ С тези думи г-жа Маринова даде начало на събитието в София, в което участваха 150 служители на Банка ДСК и Експресбанк.  

Спортният ден започна с хоро, в което служителите и на двете банки се включиха с желание и ентусиазъм. Танцът завърши с изграждането на логото на Банка ДСК. И през този ден участниците играха с много настроение футбол, волейбол, баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, аеробика, практикуваха йога и разучаваха народни танци.

В края на събитието г-н Юрий Генов, изпълнителен директор на Банка ДСК, връчи купите на победителите, като сподели, че е щастлив да види толкова много служители на едно място, обединени в името на това да спортуват заедно и да подпомогнат една социално значима кауза. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon