новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК посрещна клиентите си от Експресбанк с награди

С атрактивни награди Банка ДСК посрещна клиентите си от Експресбанк. Те се присъединиха към финансовата институция след като в началото на месец май успешно приключи най-голямата консолидация в банковия сектор в страната.

Новоиздадената дебитна карта с логото на Банка ДСК донесе страхотни награди на 65 клиенти, а именно 5 екскурзии по избор от ДСК Турс на стойност 2 000 лв., 10 смартфона Apple iPhone 11 и 50 парични награди на стойност 500 лв.

Банка ДСК даде старт на кампанията с награди в началото на годината, когато започна процесът по преиздаване и дистрибуция на близо 500 000 карти от Експресбанк с нови, с логото на Банка ДСК. В томболата взеха участие картодържатели, които са получили новоиздадената си дебитна карта до 22 май 2020 г.

За да запази достъпа до средствата на клиентите, които все още не са взели своята нова карта от Банка ДСК, банката удължи срока на валидност на старите им дебитни карти. От финансовата институция напомнят, че този допълнителен гратисен период изтича на 30 юни 2020 г. След тази дата ще бъдат активни единствено дебитните карти, издадени от Банка ДСК.

В допълнение, банката предлага на своите над 2,5 милиона клиенти, които имат кредитна или дебитна карта, да се възползват от програмата за лоялност Merci. С Merci те получават преференциални условия всеки път, когато пазаруват с карта от Банка ДСК в над 900 търговски обекти на 30 търговски компании, партньори на финансовата институция. Клиентите получават отстъпката веднага на каса, още в момента на плащане. А ако свалят на телефона си мобилното приложение на програмата, ще научават лесно и бързо за всички актуални и интересни предложения - информация за намаления, известия за нови оферти, кои са най-близките и удобни обекти, и др.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon