новини
Новини и уведомления

Кредитните карти на Банка ДСК – възможност за една безгрижна ваканция

Лятото вече е в разгара си, а след ограниченията през последните месеци всички жадуваме за почивка, която да ни зареди с енергия и приятни емоции. Именно възможност за спокоен отдих дават кредитните карти на Банка ДСК. Те са лесен и удобен начин за получаването и ползването на кредит, с който да финансирате ежедневните си разходи. Нещо повече, вие решавате кога и как да погасявате задълженията си, като след всяко погасяване можете да ползвате кредита си отново.

С кредитните карти на Банка ДСК можем много бързо да направим резервациите си за мечтаната почивка, както у нас, така и по света. Също, безпроблемно можем да наемем кола за вдъхновяващи пътувания със спиращи дъха гледки. А какво по-лесно от това да платим само с едно докосване за вкусен обяд или вечеря с приятелите и семейството!

А докато се наслаждаваме на лятната си отпуска, бързо и сигурно можем да направим и онлайн покупките си, за които така и не ни стигна времето. Още повече, че с кредитните карти на Банка ДСК получаваме до 45 дни гратисен безлихвен период за извършените покупки. Минималната  сума  за  револвиране (погасяване) трябва да се плати до 15 дни след падежната дата. А ако сте дисциплинирани и погасите цялата сума в рамките гратисния период, не дължите никаква лихва. Месечното извлечение, чрез което научавате минималната сума за револвиране, датата, до която трябва да я внесете, целия размер на усвоения кредит, както и информация за извършените транзакции, можете да получите чрез електронното банкиране на Банка ДСК – ДСК Директ.

Банка ДСК предлага голямо разнообразие от кредитни карти на своите клиенти, като всеки може да избере тази, която отговаря максимално на неговите предпочитания. Специално разработена от Банка ДСК за пътешествениците е кредитна карта DSK-Wizz Air. Когато пазарувате с нея, трупате точки, с които могат да се ползват отстъпки от цената на самолетните билети и други услуги на www.wizzair.com. Освен това, картата е включена и в програмата за лоялни клиенти на Банка ДСК – Merci, с която се ползват отстъпки в над 900 търговски обекти в цялата страна.

Кредитната карта Maxi Go пък e изключително достъпна, защото не се дължат никакви годишни и месечни такси. С Maxi Go всеки месец се заплаща само определената фиксирана месечна вноска. Картата може да се захранва и със собствени средства, с които да разполагате над кредитния си лимит.

А стандартните кредитни карти на Банка ДСК всъщност никак не са стандартни, защото носят много предимства за притежателите си. Освен че с тях разполагате със средства по всяко време, навсякъде по света, получавате и бонус - отстъпка Money-back в размер на 1% за сумите на транзакциите, извършени на ПОС на търговец в страната и чужбина. Бонусът се изплаща веднъж годишно, като максималният му размер е 200 лева. На тези карти всеки може сам да избере дизайна с най-новата услуга на Банка ДСК – „Карта за всеки“.

За преподавателите Банка ДСК предлага специалната карта DSK-ITIC Credit, която съчетава в себе си предимствата на банкова кредитна карта Mastercard и на преподавателска идентификационна карта ITIC.

И накрая, всеки си мисли, че да имаш кредитна карта е скъпо удоволствие, но това съвсем не е така. С допълнителните предимства, които Банка ДСК дава на своите клиенти, като Money-back, Програмата за лоялност Merci, не само се покрива размерът на годишната такса за картата, но дори ти остават пари.

Повече за кредитните карти на Банка ДСК тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon