новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК организира пореден Спортен празник с кауза

 

Екипът на Банка ДСК спортува заедно и подкрепи каузата на Фонд „Лечение и рехабилитация  на деца“ на Фондация BCause

Служителите на Банка ДСК и тази година не изневериха на добрата традиция в края на септември да прекарат един ден заедно на спортния терен и да подкрепят социално значима кауза.

На 26 септември 200 служители на банката взеха участие в спортния празник, като премериха сили в спортовете футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, стрелба с лък и се забавляваха в с уроци по народни танци, аеробика, йога и салса.

Спортният празник премина под мотото „Продължаваме да сме № 1“ и беше наситен с много ентусиазъм, добро настроение и спортен хъс. Участниците имаха възможност да се изявят отборно и индивидуално, да общуват с колегите си в неформална среда, да консолидират екипния дух. Тази година в празника се включиха и децата на банката, които освен в специално подготвените за тях организирани занимания с аниматори, получиха нагледен пример, че е важно да намираме време за правене на добро.

С участието си в Спортен ден 2020 г. всеки член на екипа даде своя принос за каузата на Фонд „Лечение и рехабилитация на деца“ на Фондация BCause, като Банка ДСК направи дарение в подкрепа на семейства с деца с хронични и генетични заболявания.

Юрий Генов, изпълнителен директор и ръководител на направление „ИТ и операции“ поздрави участниците, като им благодари за това, че не са позволили лошото време и силният дъжд да ги откажат от участие. „Това, което обединява всички нас на спортния терен и в професията ни, е желанието да постигаме цели, да предизвикваме себе си,  да продължаваме да бъдем № 1. Това е и мотото на Спортния ден тази година, като то най-удачно символизира стремежа за непрекъснат прогрес, самоусъвършенстване и желание да надскочим себе си. По-важното е, че ще продължим да се опознаваме, да градим екипен дух, да споделяме победи и загуби, и да се забавляваме, защото целта е важна, но не по-малко важен е и извървеният път за постигането й“, заяви той по време на събитието.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon