новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК получи три отличия в конкурса „Сайт на годината“

На 12 ноември бяха раздадени наградите от тазгодишното издание на престижния конкурс „Сайт на годината“. Всяка година конкурсът утвърждава високите стандарти в уеб разработките и отличава най-добрите сред тях.

По време на официалната церемония Банка ДСК получи награди в три категории. Корпоративният сайт на банката беше класиран на трето място в категория “Фирмен сайт“. Проектът за редизайн на сайта е разработен след интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк и реализиран благодарение на професионализма и добрата колаборация между дигиталния маркетинг екип на банката и екипа на Студио Х.

Мобилното приложение на Банка ДСК - DSK Smart също получи високо признание и се нареди на трето място в категория „Мобилни приложения“ както в класацията на журито, така и според оценката на публиката. Новият дизайн, усъвършенстваните функционалности и подобрена навигация са само част от новите разработки в DSK Smart в удобство на клиентите на банката. По проекта работят екипите на бизнес развитие и ИТ на банката в сътрудничество с разработчиците на Openintegra.

„Благодарим на журито и на публиката за позитивната оценка и признание. Получените награди ни радват много и ни мотивират да продължаваме да работим усилено върху развитието на дигиталните ни канали и платформи, за да предлагаме на клиентите ни все по-удовлетворяващи преживявания с Банка ДСК“, коментираха от банката.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon