новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Global Finance обяви Банка ДСК за най-добрия доставчик в България на услуги, свързани с валутни операции

Банка ДСК бе отличена от престижното международно финансово издание Global Finance като най-добрия доставчик в България на услуги, свързани с валутни операции за 2021 година. 

„Радостни сме от факта, че авторитетно издание като Global Finance отличава  Банка ДСК като лидер във валутната търговия и търговията с валутни продукти на българския финансов пазар. С фокуса ни върху приоритетно прилагане на иновациите във всички области на банковия бизнес, постоянно развиваме електронната валутна търговия като атрактивна услуга за нашите клиенти. Един от примерите е платформата ДСК Трейдър, с която им предоставяме възможност за следене на валутните курсове и сключване на сделки в реално време. Търсенето на нови възможности за улесняване на клиентите ни в осъществяването на валутни сделки е сред нашите основни приоритети“, споделя Светослав Велинов, началник на управление „Трежъри и капиталови пазари“ в Банка ДСК.

Класацията World’s Best Foreign Exchange Providers 2021 включва институции и банкови организации от 122 държави, които са отличени на база критерии като обем на извършваните транзакции, пазарен дял, обхват на международно присъствие, клиентско обслужване, конкурентно ценообразуване и иновативни технологии. В определянето на най-добрите изданието също така взима предвид мненията и препоръките на специалисти от индустрията, анализатори, финансови и технологични консултанти.

„Сътресенията в трансграничната търговия и веригите за доставка през миналата година доказаха колко е важно да имаш за партньор добър доставчик на услуги, свързани с валутни операции. В бързо променящия се свят, в който живеем, банките, които имат добре развит бизнес с валутни операции могат да преведат клиентите си безопасно през турбуленциите,” заявиха организаторите.

Global Finance е авторитетно издание с централа в Ню Йорк и 34-годишен опит на международните финансови пазари. Аудиторията на изданието се състои от представители на висшия мениджмънт в мултинационални компании, инвестиционни и финансови институции. Изданието редовно отличава  най-добрите банки и доставчици на финансови услуги, а присъжданите награди са приети от международната финансова общност като стандарт за високо качество.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon