новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК ще подкрепи микро, малки и средни компании да пренесат бизнеса си онлайн

Банката става партньор на инициативата “Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн” на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия

Банка ДСК се присъединява към инициатива на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) - “Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн”. С нея ще бъдат подкрепени собственици на микро, малък и среден бизнес да пренесат дейността си онлайн, с помощта на утвърдени компании с опит в сферата. Партньори на инициативата са също Mastercard и платформата за електронна търговия CloudCart.

От 7 януари 2021 г. микро, малките и средни предприятия ще могат заявяват желание за включване в програмата на специално разработената платформа. Предприемачите могат да кандидатстват до 1 март 2021 г. или до достигане на предвидения максимален брой от 130 търговци, които ще получат електронен магазин в рамките на инициативата.

На одобрените търговци Банка ДСК ще предложи:

  • Безплатно интегриране на виртуален ПОС към онлайн магазин, който дава много предимства, най-важното от които - получаване директно по сметка в Банка ДСК на постъпленията от реализираните онлайн продажби. Ползването на виртуалния ПОС е на преференциална цена и дава възможност на търговците да извършват различни справки за осъществените плащания, да връщат суми обратно, да изпращат информация за плащане до имейл, както и да добавят банкови карти в списък с лоялни клиенти.
  • Отстъпка от 2 месечни такси при сключване на договор за пакетна програма ДСК Онлайн Инфо, която включва две разплащателни сметки без месечни такси и без такси за откриване, безплатно издаване на до 5 броя Mastercard от Банка ДСК, електронно банкиране ДСК Директ, безплатно инсталиране на физически ПОС терминал и още много други предимства.

Пълните условия за кандидатстване по програмата на ИАНМСП са публикувани на интернет страница на инициативата тук

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon