новини
Новини и уведомления

Момчил Момчилов e новият изпълнителен директор на „Регионален фонд за градско развитие”

Момчил Момчилов е новият изпълнителен директор на „Регионален фонд за градско развитие” АД, дъщерно дружество на Банка ДСК. Паралелно с новото назначение, той ще продължи да изпълнява мениджърските си функции на директор „Корпоративна мрежа“ в Банка ДСК и член на Съвета на директорите на ДСК - Транс Секюрити.

Момчил Момчилов започва работа в банковата сфера през 2001 г. в BNP Paribas и през следващите осем години преминава през различни позиции във финансовата институция. През 2009 г. се присъединява към екипа на Societe Generale Експресбанк като мениджър „Корпоративен пазар“. Две години по-късно става ръководител отдел „Средни предприятия“. Развива и увеличава пазарния дял на банката в сегмент „Средни предприятия“ и реализира редица проекти за подобряване на обслужването.  

През 2015 г. поема ново предизвикателство и става ръководител звено „Големи корпоративни клиенти“. Заедно с екипа си затвърждава лидерската позиция на банката в качеството й на предпочитан партньор сред големите компании в страната. Ръководи екипа до успешното приключване на интеграционния процес на Експресбанк с Банка ДСК през май 2020 г., когато поема поста директор „Управление на регионална мрежа“ в Банка ДСК.

Доскорошният изпълнителен директор на Регионален фонд за градско развитие Мартин Заимов остава в управлението на дружеството като член на Съвета на директорите, с отговорност за инвестициите на Фонда в обекти на българското археологическо и историческо наследство. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати