новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК получи 6 награди от PR Приз 2021

На официална церемония вчера „PR приз 2021: Комуникациите са ни в природата“  Българското дружество за връзки с обществеността награди най-успешните комуникационни кампании за изминалата година. Банка ДСК, заедно със своите партньори в лицето на Noble Graphics и Publicis Groupe България, грабна цели 6 награди.

Проектите, които бяха отличени, са кампанията за работодателска марка „Всеки търси служители, ние търсим хора“ с първо място в категорията си, „Национална финансиада 2020“ с второ място в категория „Специално събитие“ и дигиталната кампания за киберсигурност „Спокойни в интернет“ с трето място.

 

Гвоздеят на вечерта бе кампанията „Kole, poluchi li?”, която освен първото място в категория „Кризисни комуникации“, получи още две отличия – специалната награда на КРИБ и специалната награда на журито на PR Приз за проект – пример за адекватна реакция и потенциал да променя комуникационните прaктики в бизнеса.

 

Тази година конкурсът PR Приз се провежда за 21-ви път. Това е най-дългогодишният конкурс в сферата на връзките с обществеността, който отличава най-добрите комуникационни кампании на компании, медии и публичен сектор.

Повече информация за церемонията и наградените можете да видите на официалната уеб страница на БДВО.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon