новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Петко Рангелов се присъединява към управленския екип на Банка ДСК

Той застава начело на Направление „Дигитализация и технологии“ в най-голямата ритейл банка в страната.

Петко Рангелов се присъединява към мениджмънта на Банка ДСК. Заедно с екипа си той ще работи за ускорената дигитална трансформация на най-голямата ритейл банка в България, водеща и в областта на частното и корпоративно банкиране.

„Назначението на Петко е в унисон с основната ни стратегическа цел в Банка ДСК - да бъдем лидер на пазара по всички показатели и във всички сегменти. А успехът на стратегията ни зависи все повече от внедряването на дигитални технологии във всички продукти и услуги, които предоставяме ежедневно на нашите над 2.5 милиона клиенти. Със създаването на Направление „Дигитализация и технологии“ и привличането на Петко Рангелов, затвърждаваме целта си да продължим да бъдем лидер на пазара, да превърнем нашата банка в модерна технологична компания и един от най-предпочитаните работодатели за талантливи хора в сферата на дигиталните и информационни технологии“, коментира Тамаш Хак-Ковач, главен изпълнителен директор на Банка ДСК.

Петко Рангелов е експерт на световно ниво в сферата на дигиталните трансформации и информационните технологии. Той се присъединява към управленския екип на Банка ДСК след 14 години в световната консултантка компания McKinsey, където последно е отговарял за дигиталната банкова практика на компанията в Близкия Изток. По време на кариерата му в McKinsey, той е ръководел големи дигитални трансформации за глобални финансови институции в Европа, Близкия Изток и Азия. Завършил е образованието си в HEC Paris и London Business School.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon