новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК откри нов модерен офис с възможност за самообслужване в NV Tower на бул. „Г. М. Димитров“ в София

От началото на месец февруари модерен офис от най-ново поколение обслужва клиентите на Банка ДСК в град София и той се помещава в NV Tower. Локацията на сградата на изключително комуникативно място, в близост до метростанция, жилищни и бизнес сгради –  на бул. „Г. М. Димитров“ №59 в близост до кръстовището с бул. „Драган Цанков“, както и заетостта й от технологични и ИТ компании, ще допринесе услугите на банката да достигнат до широк кръг потребители.

Освен екип от четири висококвалифицирани банкови експерти, за удобство на клиентите Банка ДСК е осигурила възможност и за самообслужване. Инсталирано е АТМ устройство за теглене на пари в брой, извършване на справки, плащане на сметки, стокови кредити в Банка ДСК, получаване на преводи MoneyGram и др. Освен че улеснява клиентите, инсталираният банкомат им предоставя възможност да спестят не само време, но и средства, поради по-ниските такси от тези при традиционното банкиране.

Банков офис „NV Tower“ е изпълнен по най-актуалната визия и стандарти на Група ОТП, част от която е и Банка ДСК, като са използвани материали и доставчици предимно от България. Интериорният дизайн се отличава с повече естествени материали, ергономични мебели и решения на пространството, които да подобрят клиентското преживяване още със самото влизане в офиса.

Откриването на новия офис е част от стратегията на Банка ДСК, фокусирана върху осигуряването на максимално удобство, лекота и сигурност на клиентите.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon