новини
Новини и уведомления

Главният изпълнителен директор и председател на УС на Банка ДСК - Тамаш Хак-Ковач с награда „Team Lead of the Year“ за 2022

Г-н Тамаш Хак-Ковач, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, бе отличен с наградата „Team Lead of the Year“ по време на Годишните награди Employer Branding Awards 2022 на списание b2b Media.

Призът бе връчен за свръхскоростната трансформация на банката, в чиято основа стои г-н Хак-Ковач. Нейна основна цел е поставянето на фокус върху служителите – както привличането на нови таланти, така и задържането и развиването на настоящите членове на екипа, за да бъдат мотивирани да предоставят отлично клиентско преживяване.

„С присъединяването на г-н Хак-Ковач към екипа ни, настъпиха промени, които подобриха както услугите и обслужването на клиентите, така и вътрешните процеси и благосъстоянието на служителите. Безспорната репутация и наследство от 70-годишната история на банката бяха надградени с култура, поощряваща промените. Стремеж да се предложат множество възможности за развитие  на служителите, водещи до увереност, удовлетвореност и лекота. И също, стремеж да бъдем номер 1 мобилна банка в България - удобна, свръхскоростна и харесвана от потребителите.“ – споделят от Банка ДСК.

Ключова за трансформацията на банката е предложената от г-н Хак-Ковач вътрешна Дигитална фабрика – компания в компанията, която фокусира дейността си в създаването на модерни продукти и персонализирани решения, отговарящи на нуждите на клиентите. Тя има важна роля, за да продължи Банка ДСК да бъде лидер на пазара – иновативна технологична компания, предпочитан работодател в страната, включително и от талантите в сферата на дигиталните технологии.

 

За Employer Branding Awards

За пета поредна година наградите на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд, свързани с иновациите в управлението на талантите.

В тазгодишната надпревара за отличията на b2b Media бяха подадени близо 100 заявки, а участниците се състезаваха в над 20 категории.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon