новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Уведомление за предстоящи промени на договаряния индивидуален 24-часов лимит за теглене на суми в брой с дебитна и кредитна карта на физически лица

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че считано от 01.08.2022 г. договаряният индивидуален 24-часов лимит за теглене на суми в брой с дебитна и кредитна карта на физически лица (с изключение на дебитни карти ДСК Старт и ДСК Тийн) ще се увеличи от 5 000 лв./валутна равностойност на 9 775 лв./валутна равностойност:

Лимит Било Става
Максимална стойност за договаряне на индивидуален лимит за теглене на суми в брой с дебитни и кредитни карти зя физически лица5 000 лева/валутна
равностойност
9 775 лева/валутна
равностойност

Лимитите по Вашата карта можете да промените, временно или постоянно, през интернет банкирането ДСК Директ, както и през мобилното банкиране DSK Smart.

Лимитите по общи условия, както и максималните стойности на договаряне на индивидуален общ лимит и лимит за плащане при търговец остават непроменени.

Актуална информация относно лимитите може да намерите на сайта на Банката - секция „Лимити“, в индивидуалните раздели за банкови карти.


С уважение,
Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon