новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Нов Български Университет и Банка ДСК бяха домакини на Националната олимпиада по маркетинг 2023

Тринайсет отбора от шест водещи университета се включиха в Националната олимпиада по маркетинг, която се проведе на 12.05 и бе организирана от Нов Български Университет и Банка ДСК.

Участниците бяха студенти в бакалавърски и магистърски програми, а казусът, върху който работиха, предизвика тяхната креативност и знания да създадат устойчива маркетинг стратегия за промяна на дигиталните нагласи и насърчаване на мобилното банкиране сред младите.

Вдъхновени от мотивиращите думи на г-н Боян Стефов, изпълнителен директор, член на Управителния съвет и ръководител на направление „Корпоративно банкиране“, отборите развиха идеите си рамо до рамо със своите ментори от маркетинг и PR екипите на Банка ДСК и предложиха разнообразие от смели предложения и креативни концепции. В проектите си младите маркетолози бяха заложили както забавното и провокиращо съдържание, така и на образователни и екологични похвати, които кореспондират с фокуса на платформата „Банка ДСК Помага“.

В ролята на жури влязоха Светлина Петкова, ръководител на отдел „Бранд мениджмънт“ и Гергана Бендурска, директор „PR и комуникации“, както и представители на участващите висши училища.

На първите две места в оспорвания маркетинг маратон се наредиха отборите „Masterclass“ и “БДС Маркетинг” от Нов Български Университет, а представителите на Икономически университет – Варна – „Утопия“, заеха почетното трето място. Специални награди, осигурени от Банка ДСК, получиха както отличените студенти, така и останалите участници в олимпиадата.  

Банка ДСК на олимпиадата по маркетинг в НБУ 2023 Участници с приз от олимпиадата по маркетинг с Банка ДСК 2023Банка ДСК и НБУ на олимпиада по маркетинг 2023Заедно с НБУ и Банка ДСК на олимпиадата по маркетинг 2023

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon